Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

29 Mayıs 2018 Salı

Bezmenler - Refik Ahmet Sevengil - Leyla Tekül - Fatoş Güney - Derviş-Bükey ailesi - Gün Zileli - Tarık Akan


Kapancı Cemaatinden ünlü işadamı Halil Bezmen'in babası Fuat Bezmen ve  ünlü aktör Tolga Savacı'nın  eşi yazar Nermin Bezmen'in müteveffa eşi Pamir Bezmen'in annesi  olan kardeşi Şermin hanımların dayısı:
                                                                         

İsmail Recep Erden'in kızı Nemide Gürler'in kayınpederi:
                                                                             


Orgeneral Şahap Gürler'in ilk eşi , Bezmenlerin dayılarının damadı  Doğan Gürler'in annesi olan Nerime hanım'ın kardeşi:
V E F AT Merhum Mıralay Hayrı bev ile merhume Muzeyyen hanım'n oğulları, merhume Gevher Akyol'un ağabeyi, merhum Dr. İbrahim Hakkı Pasa ile merhume Fatma İhsan hanımın damatları, Nerıme Akyolun çok sevgılı eşı, Nerıme Ateş ve Nımet Boranalp'ın kardesı, Yavuz Olça, Gonul Koray, Doğan Gurler, Durran Ateş, Şanal Boranalp ve Murat Boranalp'ın dayıları. Macıt Somer merhun Hadıve Aktuna, Sabıha Kut'un merhum Yuk Muh Kâmıl Sıdal, merhume Emıne Sıdal, Mevıde Sovdanses, merhum Dr. Âmıl Sıdal, Samıme Tunay ve Fazıl Tumen'ın enıştelerı. merhum Kemal Zıya Aktuna. merhum Selâmı Kut un, Cevdet Soydanses, Refık Tunav bacanağı Çok lvi kalblı isan, Em P Yarbav ve tanınmış tuccarlardan FITRAT AKYOL ........


Fıtrat Akyol'un baldızı:


Sabiha Kutun'un damadı Ercüment Osma'nın kardeşi:


Bülent Reşat Osma'nın bacanağı  Aydın Tamtürk'ün anneannesi:


Emine Sekendiz'in torunu İnci Süleymangil'in kayınvalidesi:


Bülent Reşat Osma'nın bacanağı Hikmet Elgün'ün halası:


Nimet Çubukçu'nun torunu Ayşe hanım'ın eşi Akgün Kıcıman'ın amcası Dr. Emin Kıcıman'ın baldızı:


Dilber Kılıçer'in yeğeni Gönül Kızılkaya'nın eltisi:


Dilber Kılıçer'in kayınvalidesi:


Fatma Saime Kılıçer'in kardeşi Erip Gürtay'ın baldızı Neriman Erkut'un kayınvalidesi:





Not: Mahizer Erkut'un torunu Yasemin hanım, geçen yıl hayatını kaybeden ünlü oyuncu Tarık Akan'ın eski eşi ve çocuklarının annesidir:





Fatoş Güney'in halası olan Saime Süleymangil'in kardeşi Şükran Uyanık'ın dünürü Ulvi bey'in teyzesinin kayınbiraderi Mehmet bey, Prof. Celal Şengör'ün annesinin babasıdır:




Gün Zileli'nin dayısının eşi olan Enise Vardar Kızılkaya'nın  eşinin amcazadesi Nebahat hanım, Dışişleri eski bakanlarından Kapancı Cemaatinden Coşkun Kırca'nın kayınvalidesidir:




Nimet Çubukçu Yazıcı'nın kızkardeşinin oğlu Demir Bükey'in özbabası Kerim Bükey, Kemal Derviş'in amcasının oğludur.Demir Bükey'in üvey babası Osman Dardağan , GS Kulübünün eski başkanlarından.


Osman Dardağan'ın kızkardeşinin oğlu Şeref bey, Talat Paşa'nın eşi Hayriye hanım'ın dünürüdür:



Nimet Çubukçu Yazıcı'nın  damadı Şehsuvar Menemencioğlu, Fethi Ahmet Paşa'nın torunudur.Şehsuvar bey'in kızkardeşi Reyan hanım'ın oğlu Mehmet Birgen ilk evliliğini Çiftçiler Holding'in kurucularından Emin Çiftçi'nin kızı Figen hanım ile yapmış.Figen hanım'ın ikinci eşi Emir Yargıcı, Neslihan Yargıcı'nın kuzenidir.

Şehsuvar Menemencioğlu'nun kızkardeşinin kızı Esra Birgen ilk evliliğini Son Halife Sultan Abdülmecid'in torunu Haydarabad  Nizamı (Hindistan) Mükerrem Bereket Jah ile yapmış.


Nimet Çubukçu Yazıcı'nın kızının görümcesi Leyla hanım, Nazlı Ilıcak'ın halasının gelinidir:



Nimet Çubukçu Yazıcı'nın torunu Alican Apaydın'ın kayınvalidesi İclal hanım, Demokrat Parti'nin kurucularından Mükerrem Sarol'un kızkardeşidir.İclal hanım'ın  görümcesi Mediha hanım, Keriman Halis'in kardeşi Tesit Ece'nin kayınvalidesi:



Nimet Çubukçu Yazıcı'nın  torununun eşi büyükelçi Akgün Kıcıman , I. Dünya Savaşında Fahreddin Paşa komutasındaki Hicaz Kuvve-i Seferiyesinde İstihbarat Zabitliği yapan Naci Kaşif Kıcıman'ın oğludur.



Bülent Reşad Osma'nın babası Tarihçi Ali Reşad bey:



Bülent Reşat Osma'nın kızkardeşinin eşi Yanyalı Ziraatçi Naki (Nakiddin) Bekmen Siirt  eski mebuslarındandır:



Sabiha Kutun'un oğlu Metin bey, komedyen Leyla Tekül'ün teyzesinin eşidir:




Halil Bezmen'in babası Fuat Bezmen'in dayısının dünürü olan Şahap Gürler'in büyüğü Refik Ahmet Sevengil'in dünürü Nesteren hanım, Köseraif Paşa'nın torunlarındandır.Nesteren hanım'ın kızkardeşinin dünürü Fahir bey,  Karakaş  İpekçi ailesindendir:



Refik Ahmet Sevengil'in bacanağı Hakkı Şükrü bey'in  dayısının kızı Emel Bezmen, Halil Bezmen'in babası Fuat Bezmen'in ikinci eşidir:




Fuat Bezmen'in dayısı İsmail Recep Erden'in kardeşi Refik Recep bey'in Selanik'te evlendikten sonra terkettiği eşinden dünyaya gelen oğlunun üvey babası Dr. Fethi Erden,  1953-56 yılları arasında  Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Büyük Üstadı olmuştur.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder