Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Şubat 2015 Pazar

Bezmenler - Orhan Aldıkaçtı - Altan Erbulak - İnegöllüzadeler


Oyuncu   Esin Eden'in teyzesinin oğlu Halil Ali Bezmen'in oğlu:
                                                                           


Ali Refik Bezmen'in torunu Müge Aldıkaçtı'nın kayınvalidesi:



Müge Aldıkaçtı'nın kayınpederi Rüştü Aldıkaçtı'nın  ağabeyi:



Vehbi Aldıkaçtı'nın dünürü:



Vehbi Aldıkaçtı'nın gelini:




Ayla Aldıkaçtı'nın babası:

Cumhuriyet, 31 Mart 1965, Sayfa 4




Ayla Aldıkaçtı'nın halası Armağan Odman'ın kayınvalidesi:





Not: Ali Refik Bezmen'in  damadı Altan Gökçek'in teyzesi Nermin hanım, Halit Refiğ'in halası Fatma Seynur'un gelinidir.

1982 anayasasının mimarı olarak bilinen Orhan Aldıkaçtı'nın kardeşi Rikkat Mergen , Muammer Aksoy'un amcasının kızı  Efser Emilsili'nin dünürüdür.

Nuri Şahin'in vefat ilanında kızı  olarak geçen Füsun Şahin , Altan Erbulak'ın ikinci eşi  ve Sevinç Erbulak'ın annesi olan Füsun Erbulak.


İlhan Fatma Aldıkaçtı'nın kuzeni Birgan Gülez, Hasan Polatkan'ın kayınbiraderi, Hüsamettin Cindoruk'un eşinin dayısı olan Sabri Çifkurt'un eski eşidir.Gülez ve Çifkurt, Alp Yalman'ın kayınpederi, Mustafa, Ali ve Ömer Koç'un anneleri Çiğdem Simavi'nin dayısı olan Kemal Sadıkoğlu ile gazeteci Yılmaz Çetiner'in dünürüdür.


Vehbi Aldıkaçtı'nın gelini Ayla Aldıkaçtı'nın babaannesi Zafire Köstem, eski Cumhurbaşkanlarımızdan Celal Bayar'ın baldızıdır.

Zafire Köstem'in amcası Selami bey'in  oğlu Müşfik bey , ünlü ressam Mihri Müşfik hanım'ın eşidir.Zafire hanım'ın amcası Saffet bey'in  oğlu Muammer Eriş , merhum büyükelçi İsmail Erez'in kayınpederidir.

Nevber Odman'ın kızı Güner hanım'ın ilk eşi  Halid Femir ,Cemil Vafi'nin  kardeşi Fatma Femir'in oğludur. Güner hanım'ın sonraki eşi İlya Mefano Üsnomal , Yahudi asıllı.

Nevber Odman'ın kızkardeşinin torunu Fehamet Arat , Orhan Pamuk'un kardeşi Şevket bey'in kayınvalidesidir.

Nevber Odman'ın gelini  Nadire Odman , Ahmet Priştina'nın dayısı Fahrettin Tanık'ın baldızıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder