Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

7 Şubat 2015 Cumartesi

Sultan Vahidettin - Ahmet İzzet Paşa - Sarıcazadeler - Suphi Bereket - İlter Türkmen - Ahmet Nesimi Sayman - Orhan Mithat Barbaros - Haldun Dormen


Son Padişah Vahidettin'in kızı Ulviye Sultan , ikinci evliliğini Billur Kalkavan'ın dedesinin ikiz  kardeşi Ali Haydar Germiyanoğlu ile yapmış.Germiyanoğlu'nun dayısı olan  Sadrazam Ahmet İzzet Paşa'nın kızları  Bedriye ve Naime hanımlar Sarıcazade'lerden iki kardeş olan  Osman  ve Abdullah beyler  ile evlenmişler.

Naime Sarıca:

                                                                           


Naime Sarıca'nın eşi  Abdullah Sarıca'nın kuzeni:



Ragıp Sarıca'nın halasının kızı:



Şermin Berker'in halasının kızı  Lütfiye Alyot'un kayınvalidesi:



Naime Sarıca'nın eşi Abdullah Sarıca'nın kuzeni:



Hayrettin Sarıca'nın kardeşi Hayriye Erbay'ın eşi:

Cumhuriyet, 20 Şubat 1963, Sayfa 5

Erbay'ın büyükbabalan. Afife Akça, Ülviye Fenmen'in amcaları, KlkKat Kunt, Reşlt Kandan ve Fusun EfçH'mn dayıları Y. ELEKTRtK MCHENDİSİ  ŞEVKET ERBAY  19 Şubat 1963 günü duçar ol. dugu hastahktan kurtulamıya. r»k Hakkın rahmetıne kavusnıuitur. 20 Şubat çarşamba günü oğle namazı Şişli Camiindıe kılmarak Zincirlikuyu Asrl mezarlıgına defnedilecektlr. 


Hayriye Erbay'ın gelini Çağlayan Erbay'ın babası:



Naime Sarıca'nın eşi Abdullah Sarıca'nın kuzeni:


Metin Eğilmez Taner'in amcası:

                                                                                       


Orhan Mithat Barbaros'un kardeşi Şevkiye Harunoğlu'nun eşi:


Orhan Mithat Barbaros'un eşi:



Sabiha Barbaros'un yeğenleri Saniha Arer ve Sadi Demirkaya'nın  büyükanneleri:




Not: Eski Sadrazamlardan Ahmet İzzet Paşa'nın  kızı  -Naime Sarıca'ın kardeşi-  Bedriye Sarıca'nın kızı Mehveş hanım ilk evliliğini İlk Suriye Cumhurbaşkanı olan Suphi Bereket'in oğlu Rıfat Bey ile yapmış.


Sarıcazadelerden  Hayriye Erbay hanım'ın dünürü Ziya Yörük'ün kardeşi Abdülhak Kemal Yörük'ün üvey kızı Emel Harunoğlu ,Vedat Nedim Tör'üm amcasının kızıdır.Emel hanım'ın  teyzesi Fahriye hanım, Nevzat Tandoğan'ın eşi diğer teyzesi Zübeyde hanım ise Esat Edin'in anneannesidir.Esat Edin'in teyzesi, Kemal Derviş'in amcasının kızıdır.


Başmabeynci Sarıcazade Ragıp Paşa'nın torununun damadı Metin Eğilmez'in halası Şevkiye Harunoğlu, Emel Harunoğlu'nun eltisidir.


Emel Harunoğlu'nun dünürü Cabir Selek , Celal Bayar'ın eşi Reşide hanım'ın amcasının kızı Ayşe Güldeste hanımın oğludur.Cabir Selek'in eşi Meliha hanım, Aydın Doğan'ın eşi Sema Işıl Doğan'ın teyzesinin eşi Metin Özdemir Karaca'nın teyzesinin kızıdır.


Nebihe Kıral'ın torunu Nejat Aykon'un kayınpederi Ziya Kurttepeli  , Koç 'ların dedesi  Avni Nuri Meşerretçioğlu'nun dünürüdür.


1 yorum :

  1. Ya merhaba size ulaşmak istiyorum ama mail adresinizi bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Bir şeyler sormak istiyorum size.

    YanıtlaSil