Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

2 Şubat 2015 Pazartesi

Hüsamettin Cindoruk - Fethi Ahmet Paşa - Hekimoğlu Ali Paşa - Nusret Meray - İsmail Erez - Ahmet Emin Yalman

Hüsamettin Cindoruk'un kayınvalidesi Meryem hanım ve Hasan Polatkan'ın eşi Mutahhare Polatkan'ın kardeşleri  Basri Çifkurt'un eski eşi Birgan Gülez'in  ve Fethi Ahmet Paşa'nın torunu Fatma Saide Argeşo'nun eski gelini olan kardeşi  Ümran Barım'ın anneleri:



Ümran Barım'ın eşi Besalet Barım'ın annesi:

                                             


Emine Barım'ın kardeşi:



İhsan Mocan'ın dünürü Nezihe Ünalır'ın annesi ve babası:



Hatice Pakize-Mustafa Nezih  Albayrak'ın damadı:



Ali Sati Ekinci'nin kardeşi Bahattin Bursalı'nın eşi:



                                                                    Nevin Bursalı'nın annesi:
                                                                           


Cevriye Meray'ın eşi  Nusret Meray hakkında yazılanlar :

Nail Moralı, o dönemde tanıdıklarını, yakın dostlarınını anlatırken Nusret Hilmi Meray’ı da anlatmış :"Nusret Hilmi Meray, çok sevdiği bir arkadaştı. Selanikli yani ‘Dönme’ denen Sabatay Sevi ahfadındandı. Nusret, mütarekede İzmir’de işgalden sonra İstanbul’da Müdafaai Hukuk çalışmalrımızda bize büyük hizmetler etti. Balıkesir kongresi teşikilatı ile, Ankara ile muhaberemizi çok tehlikeli şartlar altında yönetti. Nusret, Refik Halit (Karay) in Posta Telgraf Umum Müdürlüğü’nde Maliye Müfettişi olarak çalışıyordu. Nusret, İstanbul’un Selanikli tüccarları ile de bizi temasa koydu. Bu vatandaşlar Kukuk Cemiyetimize büyük ölçüde para yardımı yaptılar. Nusret İş Bankası’nda, Ziraat Bankası Umum Müdürlüğü’nde memleket çapında tanınmıştı."


                         Hatice Pakize-Mustafa Nezih Albayrak'ın torunları Sevinç hanım'ın eşi

                                                                               


İsmail Hakkı Batuk'un dünürü Osman Necipoğlu'nun annesi:



Osman Necipoğlu'nun kayınvalidesi:



Nevber Şeşbeş'in dünürü:





Not: Sedat Ziya Başak'ın yengesi Belkıs Bayçu,  Ahmet Emin Yalman'ın kardeşidir.

Sedat Ziya Başak'ın kardeşi Nafi Ziya Başak'ın kayınpederi Hamit Fevzi Şenol , Hacı Arif bey'in torunudur.Fevzi Şenol'un kardeşi İclal Arsoy , Lale Aytaman'ın kayınvalidesidir.İclal Arsoy'un kızı Şira  hanım, Damar Arıkoğlu'nun gelinidir.Damar Arıkoğlu'nun diğer gelini , Kasım Gülek'in yeğeni imiş.Hamit Fevzi Şenol'un bacanağı Behçet Çisko, Ayla Algan'ın amcasının kayınbiraderi.


Gülsüm Necipoğlu'nun kardeşinin eşi Refika Necipoğlu , Seccadecibaşı İzzet bey'in kızı ve Asala'nın katlettiği Paris büyükelçimiz  İsmail Erez'in teyzesidir.

Gülsüm Necipoğlu'nun gelini Melek Necipoğlu , Halit Refiğ'in amcasının  kızı ve  Sabiha Sertel'in kardeşinin torunudur.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder