Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

25 Şubat 2015 Çarşamba

Sahir Talat Akev - Halit Refiğ - Mithat Şükrü Bleda


Sahir Talat Akev'in annesi:

                                                                           
                                                                         

 
Sabiha Akev'in ablası:

                                                                                   
   

Atiye Korman'ın dünürü:
                                                             

Cumhuriyet, 30 Nisan 1969, Sayfa 7

VEFAT Merhum Fahri Refigin eşi, M. Refik, Ethem, Kâzım Refiğ ve Nevin Korman'm anneleri, Münir Korman, Melâhat ve Sevim Refiğin kayınvalideleri, Rona, Aynur, Lâie, Fahri, Nilgün, Güzide, Oktay, Sevlnç Refiğin babaanneleri, Ful, Nil, Metin Korman'm anneanneleri, Mevhibe. Zeliha, Saffet ve Nuri Kuzu'nun kardeşleri, Nasibc REFİĞ 29 Nisan 1969 Salı günü Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 30



Atiye Korman'ın torunu  Ercan Yenseni'nin nikah haberi:

Cumhuriyet, 03 Aralık 1957, Sayfa 2

GÜLEN BLEDA 11* ERCAN YENSENİ NıkâhlandJar. isUnbul 2 Aralık 1 » 7 <5



Gülen Bleda'nın kardeşi:

                                                                               
    




Not: 1998-2000 yılları arasında Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Üstadı olan Sahir Talat Akev'in babası Ekrem bey , Marc David Baer'in yazdığı  ''The Dönme: Jewish Converts ,Muslim Revolutionaries and Secular Turks'' isimli kitapta Bezmen'lerin ve Esin Eden'in dayısı olan Abdi Fuat Akev ile  aynı ailenin ferdi olarak gösterilmiş.


Atiye Korman'ın dünürü Fahri Refiğ, Halit Refiğ'in amcası.


Turgut Bleda'nın babası Mithat Şükrü Bleda hakkında  şu sitede yazılanlar:

 İttihatçı Rahmi diye tanınan, İttihat ve Terakki’nin beyni ve kimilerine göre gölge lideri olan Izmir Valisi Rahmi Bey, hani 33. Dereceden mason Celal Bayar’ın manevi babası, bir diğer ünlü Sabetaycı Eczacıbaşı’nın da kayınpederi olan ünlü ve 33. Dereceden mason, Altay Spor Kulubünü kuranlardan. Rahmi Bey Selanikli, kendi gibi Selanikli olan Berin Menderes’in de akrabası.(Berin Menderes’in Selanikli olduğu sadece -benim bildiği, bulabildiğim kadarıyla- bir kitapta, Sabetaycı Yaşar Aksoy’un Eczacıbaşı’nın biyografisini yazdığı "Bir Şehir Bir İnsan" kitabında yazar.) 
İttihatçı Rahmi Bey’in oğlu Alp Arslan, İTC’nin en önemli isimlerinden, sülalesi Bülbülderesi’ne gömülen Mithat Şükrü Bleda ailesinden evleniyor. Bleda ile Rahmi Bey’in akrabalığı daha önce de var zaten. Ünlü İttihatçı Sabetaycı Dr. Nazım, Berin Menderes’in yani Evliyazadelerin hem soy hem de evlilik yoluyla akrabasıdır. Evliyazadelerin diğer damadı Tevfik Rüştü Aras, onun damadı da Fatin Rüştü Zorlu. Tevfik Rüştü Aras da Mustafa Kemal’in eşi Latife Hanım’ın yani Uşakizadelerin yakın akrabasıdır. Berin Hanım ile Adnan Menderes’in sadece eş değil aynı zamanda akraba olduğunu da da ilk defa biz ispatlamıştık. 
· Rahmi Bey'in eşi Nimet Hanım, Karl Detrois'in torunu. Karl Detrois, M. A. Aybar’ın da büyük dedesi, Bektaşi olunca Mehmet Ali Paşa (Müşir)denmiş. Nazım Hikmet’in anneannesiyle, Aybar’ın babaannesi kardeş. Yani Konstantin Borzencki’nin oğlu ile Karl Detrois’in kızı evlenmişler. Kulüp Rakısı’nın etiketinde içki içer görünür şekilde resmedilen Nono Bey Mehmet Ali Aybar’ın özbeöz amcası. Rahmi Bey’in de karısının ağabeyi. (Etiketteki ikinçi kişi GS’li futbolcu ve antrenör, spor yazarı bir dönemlerin Milli Takım tek seçicisi mason Eşfak Aykaç’ın babası Galip Aykaç’tır. Galip Aykaç’ın Boğaz’da bir yalısı varmış.) Ilgaz Zorlu’nun verdiği, kollar içi evlenme olmazdı bilgisi yanlış, burada bir Kapancı-Karakaş evliliği görülüyor. 
   

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder