Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

30 Ağustos 2015 Pazar

Fethullah Gülen - Güliz Onursal - Rasim Öztekin


Fethullah Gülen'in annesi Refia hanım şu ropörtajda  belirtildiği üzere Edirne Müdafii Şükrü Paşa'yla aynı soydan gelir.


Edirne Müdafii Şükrü Paşa'nın eşi:
                                                                         



Zafer Rabia Edirne'nin oğlu Osman bey'in düğün haberi:

Mes'ud bir evlenme istanbul Rıhtım İşletme idareleri murakıbı Cemal Tekeli'nin torunu ve Yozgad meb'usu avukat Emin Draman'ın kızı Gönül'le Edirne müdafii merhum Şükrü Paşa'nın oğlu kimyager Diplom Mühendis Osman Şükrü'nün düğünleri dün akşam Perapalas salonlarında her iki tarafın güzide dostları ve akrabası huzurile tes'id edilmiştir. Yeni evlilere saadetler dileriz.




Gönül Edirne'nin  amcası Yusuf Ziya Draman'ın  eşi:



Nemide Draman'ın yeğeni Nuran hanım'ın kayınbiraderi:



Gönül Edirne'nin amcası Hamdi Draman'ın  oğlu:



Orhan Draman'ın kardeşi Mehçure Kazancıbaşı'nın eşinin torunu Esra hanım'ın kayınpederi :




Gönül Edirne'nin annesinin amcasının oğlu :



Fahrettin Tekeli'nin dünürü:







Not:Fahire Tekand'ın amcasının oğlu Necdet Kent , Muhtar Kent'in babasıdır.Fahire hanım'ın halasının oğlu Siret Halulu, Kazım Taşkent'in kuzenidir.


Fahire Tekand'ın kızı Ayşe Gezgin'in eltisi Zeynep hanım Çetin Emeç'in kardeşidir.Ayşe hanım'ın dünürü Rasin Özay, Sedat Simavi'nin  kayınbiraderinin oğludur.


Ayşe Gezgin'in eşi Hilal Nurullah Gezgin'in annesinin teyzesinin  oğlu Muzaffer Atasagun'un amcazadesi Süleyman  Atasagun'un yeğeni Metin Sirel , gazeteci  Mehmet Yakup Yılmaz'ın kızkardeşi Feryal hanım'ın  görümcesinin eşidir.


Gönül Edirne'in anneannesi Emine hanım eski siyasetçilerden,  Atatürk'ün çocukluk arkadaşı Tahsin Uzer'in kardeşidir.Tahsin Uzer'in diğer kardeşinin torunu Meral Nebioğlu'nun gelini Rüya Mocan , Fethi Ahmet Paşa'nın torunudur.


Rüya Mocan'ın teyzesinin eşi Necmettin Sadak'ın damadı Hıfzı Bakım ,Gönül Edirne'nin amcasının eşi  Nemide Draman'ın yeğeni Nuran Onursal'ın dayısıdır.



Gönül Edirne'nin amcasının kızı Mehçure hanım'ın eşinin ilk eşi , Rasim Öztekin'in eşi Esra hanım'ın babaannesi Rahşende hanım, Sümbülefendi  dergahı şeyhi Mehmet Azmi efendi'nin kızıdır.Rahşende Kazancıbaşı'nın amcasının oğlu Razi Yücesümbül'ün eşi Mürüvvet hanım , Akif Sadıkoğlu'nun kızı Revan hanım'ın eski eşi Ergül Aybay'ın teyzesinin görümcesidir.



Nuran Onursal'ın kayınbiraderi Naim bey'in kızı Güliz Onursal , Nurettin Hasman'ın eski eşidir. 



1 yorum :

  1. Yazı için teşekkürler ayrıca buyrun sitemi ziyaret edin
    http://islamguzelahlaktir.blogspot.com/

    YanıtlaSil