Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

28 Ağustos 2015 Cuma

Ziya Selışık - Mehmet Ali İrtemçelik - Oral Çalışlar


Ziya Selışık'ın bacanağı Mehmet Ali İrtemçelik'in teyzesinin eşi Emir Sencer'in kardeşi:                                                                              


Osman Sencer'in bacanağı Celal Büyükcivelek'in kardeşi:



Fatma Mürüvvet Molu'nun oğlu:



Mustafa Molu'nun kayınvalidesi Mevhibe Soydaş'ın annesi:

Cumhuriyet, 17 Şubat 1963, Sayfa 2

V E F A T Ankara eski Polis Müdürlerinden mefhum Osman beyin kıymetli eşi, Mukbil Erkel, Behice Soran, Mevhibe Soydaş, Türk Ticaret Bankası ve Denizcilik Bankası eski Müfettişi Muzaffer Erkeller ve Yalova Kaplıcaları Muhasebecisi Enver Erkeller'in sevgili annelerii, Yük. Müh. Sabri Soran, Dr. Mütehassıs î. Hakkı Soydaş, Emine Erkel, Muallâ ve Gönül Erkeller'in kayınvalidesi, Nurhan ve Yük. Kimya ... Muh. Harun Reşit Kuraner, Osman ve Nuran Erkel, İpek, Feza ve Neşenin babaanneleri, Onyıl ve Leylâ Soydaş, Müh. Sönmez Soran, Bilge ve Fikret Aracı ile Oya ve Mustafa Molunun anneanneleri. Salihatı Nisvandan Penbe Erkeller   16.2.1963 tarihinde hakkin r»hmetine kavuşmustur. Cenazesi 17.2.1963 tarihinde (pazar günüt öğle namazını müfaakıp Pendikte Büyük Camiden kal dılılarak Pendık kabristanına defnedilecektir.Allah rahmet eylesin.




Not: Penbe Erkeller'in oğlu Muzaffer Erkeller'in kızı İpek hanım, Oral Çalışlar'ın eşidir.


Penbe Erkeller'in damadı Sabri Soran'ın kardeşi Cemal bey'in  kızı  Güzide hanım,  Dr. Faruk Baban'ın eşidir.Faruk Baban'ın amcası Selim bey, Yaşar Kemal'in eşi Ayşe Semiha hanım'ın babasıdır.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder