Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

9 Ağustos 2015 Pazar

Ayla Algan - Özdem Sanberk - İzzettin Çalışlar - Abdülhalik Renda


Ayla Algan'ın annesi Nevzat (Kavur) Kasman'ın kuzeni:
                                                                             


Hasan Tahsin Kavur'un yeğeni:



Cemil Kıvırcık'ın bacanağı Selçuk Somer'in babası:



Ziya Somer'in kızı İnci Baysal'ın kayınvalidesi:



Ayşe Sıdıka Baysal'ın kızı :




Ziya Somer ve Ayşe Sıdıka Baysal'ın torunları Sumru hanım'ın eşi Özdem Sanberk'in babası:




Özdem Sanberk'in dayısı Sadık Arda'nın eşi:

Merhume Kevser ve merhum Orgeneral İzzettin Çalışlar'ın  kızı, merhume Atike ve merhum Emin Arda'nın gelini , Olgaç , Sanberk ve Peynircioğlu ailelerinin yengesi , merhume Bedriye Alpsoy ve merhum Büyükelçi Celal Çalışlar'ın kardeşleri ,Gündüz ve Aygen Çalışlar'ın ablası , Prof. Dr. Günsel ve Prof. Dr. Yavuz Renda'nın teyzesi, İzzeddin ve Hasan Çalışlar'ın halaları ,Sinan ve Aylin Renda ,Bedriye ve Jeffi Medina'nın büyük teyzeleri ,Suzan Barokas ve Nazan Arda'nın kayınvalideleri , Başak ve Eda Arda'nın babaanneleri Doç Dr. Mehmet Arda ve Ahmet Arda'nın anneleri merhum avukat Dr. Sadık Arda'nın eşi SENİYE ARDA 19 Ağustos 2003 tarihinde vefat etmiştir.

Hürriyet , 21 Ağustos 2003 , Y.K. TEKELİYET 2



Seniye Arda'nın yeğeni Prof. Dr. Günsel Renda'nın  kayınpederi:








Not: Ferit Renda'nın kardeşi  Sıdıka Semker'in kayınbiraderi  Ziya Arif Sirel , Mesut Yılmaz'ın eşi Berna hanım'ın dedesidir.Sıdıka hanım'ın diğer kayınbiraderi Rıfat Arif Ersümer ise  eski bakanlardan Cumhur Ersümer'in dedesidir.


Sıdıka Semker'in damadı Ayhan Ülgen'in kardeşi İlhan hanım'ın kızı Sumru Bezmen , Halil Bezmen'in kardeşi Nazım bey'in eşidir.İlhan hanım'ın  görümcesi Nevzat Ersan , Cömert Baykent'in teyzesi Muazzez İpar'ın dünürüdür


Ferit Renda'nın torunu ,Özdem Sanberk'in dayısınının eşinin yeğeni Günsel Renda'nın kızı olan  Bedriye hanım'ın eşi reklamcı Jeffi Medina , Kristal Elma yarışmasının Jüri başkanıdır.


Ayla Algan'ın annesinin kuzeni olan Hasan Tahsin Kavur'un eşi Perihan hanım'ın teyzesinin oğlu büyükelçi Metin Özdemir Karaca'nın eşi Nezihe hanım , Aydın Doğan'ın eşi Sema hanım'ın teyzesidir.


Perihan Kavur   ve Metin Özdemir Karaca'nın  teyzelerinin kızı Meliha hanım'ın eşi Cabir Selek , İnegöllüzade Selami bey'in  torunudur.Meliha-Cabir Selek çiftinin dünürleri Emel Harunoğlu , Vedat Nedim Tör'ün amcasının ve Esat Edin'in annesi Şirin hanım'ın teyzesinin kızıdır.Şirin hanım'ın kızkardeşinin babası, Kemal Derviş'in amcası Cemal Bükey'dir.Emel Harunoğlu ve Şirin Edin'in diğer teyzeleri Fahriye hanım da Nevzat Tandoğan'ın eşidir.


Cabir Selek'in dayısı Müşfik Selami bey  , ünlü ressam Mihri Müşfik hanım'ın eşiydi.Mihri hanım'ın kızkardeşi Enise hanım, Kemal Derviş'in amcası Asaf Derviş'in gelinidir.Enise hanımın kızı Hale Asaf da teyzesi gibi ressam.Cabir Selek'in dedesi İnegöllüzade Selami bey'in kardeşi Refet bey , Celal Bayar'ın kayınpederidir.


Hasan Tahsin Kavur'un kuzeni Zeynep Sırmalı'nın oğlu Şakir bey'in  uzun yıllar birlikte yaşadığı oyuncu Servet Kaftan'ın , oyuncu Turgut Boralı'dan olan kızı Neslihan hanım önce Kemal Derviş sonra Mete Taki ile evlenmiş.


Zeynep Sırmalı'nın kayınbiraderinin damadı  Hasan Fikret bey , Ferai Tınç'ın dayısıdır.Zeynep hanım'ın eşinin amcasının kızının eşi Mazhar Kaskan, Fikret Yüzatlı'nın dayısıdır.Özdemir Erdoğan'ın da akrabası olan Fikret Yüzatlı'nın gelini Sara hanım'ın amcası Rahmi Paşakay, Enver Paşa'nın amcası Halil Kut Paşa'nın damadıdır.


Mazhar Kaskan'ın gelini Leyla  hanım Osman F. Seden'in kardeşidir.




1 yorum :