Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

10 Ağustos 2015 Pazartesi

Nurettin Hasman - Vedat Okyar - Oktay Cumhur Akkent


Nurettin Hasman'ın anneannesi:
                                                                             
 

Nurettin  Hasman'ın teyze kızı   Nilgün Okyar'ın kayınpederi:



Nurettin Hasman'ın kardeşi Lale hanım'ın eşi Haluk Erbel'in teyzesi:



Haluk Erbel'in babası:







Not: Cevat Erbel'in yeğeni  Dr. Fahir Göksel'in eşi Melek hanım , eski kültür bakanlarından Talat Halman'ın kızkardeşidir. Fahir Göksel'in kardeşi  Emine Atabek ise avukat Dr. Reşat Atabek'in eşidir.Reşat bey'in kızkardeşinin görümcesinin oğlu Ferit Güvenç , Esat Edin'in babası Şeci Edin'in kuzenidir.


Muhterem Maskar'ın kardeşi Emine hanım, Süha Özgermi'nin dayısı Tevfik Erdoğu'nun eşiydi.Muhterem hanım'ın gelini Ayla Akkent , Haluk Arığ'ın babasının teyze kızıdır.


Muhterem Maskar , Dr. Saman Belgerden'in kuzenidir.Saman bey, General Rahmi Belgerden'in oğlu ve Ömer Üründül'ün dayısıdır.


Muhterem Maskar'ın kızı Olcay Akkent'in blog sayfası: Hatırladıklarım ve Hatırlamadıklarım


Bu akrabalık zincirinde geçen  Atabek , Arığ ve Edin aileleri Kapancı cemaati'ndendir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder