Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

29 Ağustos 2015 Cumartesi

Salih Bosna - Sadıkoğlu ailesi - Faruk Süren - Evrenoszadeler - Mehmet Yakup Yılmaz


Salih Bosna'nın kızı Aysel hanım'ın eşi:  
                                                              


Akif Sadıkoğlu'nun kardeşi:




Şadan Sadıkoğlu'nun büyük  kayınvalidesi:

MÜESSİF ÖLÜM Gazi Evrenos ahfadından, merhum Mustafa Bey kerimesi ve merhum Sabri Bey halilesi, Yüksek Ekonomi ve Ticaret Okulu Profesörlerinden Muzaffer Evrenos ile Sağlık Bakanlığı Eczacılık Genel Müdürü Ilhami Yücelin valideleri, Şadan Sadıkzade ile Dr. Rifat Pere'nin büyükkayınvalideleri. Beyhan Sadıkoğlu, Galib Evrenos, Nevin Pere, Sevim Yücel ve Haluk Evrenosun büyükanneleri MAHİSER EVRENOS




Mahiser Evrenos'un oğlu:




İlhami Yücel'in kızı Nevin Pere'nin kayınvalidesi:



Refia Pere'nin torunu:









Not: Ömer Pere'nin eşi ,gazeteci Mehmet Yakup Yılmaz'ın  kardeşi olan Feryal Pere'nin oğlu Çınar Oskay'ın babası ünlü iletişimbilimci Ünsal Oskay.



Ömer Pere'nin kardeşi Esin hanım'ın görümcesi Nüveyre hanım'ın üvey kızı Nevhiz Zabcı, Ahmet Emin Yalman'ın kardeşinin gelinidir.Esin hanım'ın eski eşi Ercüment Sevgen'in kardeşinin eşi Perizat hanım'ın amcasının baldızı Ayşe Fahriye Kuntay, Ayşe Kulin'in eski eşi Eren Kemahlı'nın büyükannesidir.Ayşe Fahriye hanım'ın eşi Ziya Kuntay Emiroğlu , Süreyya Paşa'nın ( İlmen) kardeşidir.



Ömer Pere'nin amcası Rıfat Pere'nin bacanağı , Evrenoszade  İlhami Yücel'in damadı olan  Sabahattin Metya'nın  kardeşi Saffettin Sile, Ressam Nihal Erem'in eski eşidir.Nihal hanım İTÜ eski rektörü Mustafa Hulki Erem'in kızı.



Sabahattin Metya'nın dayısı Kani Berkin, Selim Soydan'ın teyzesinin eşidir.


Akif ve Şadan Sadıkoğlu'nun yeğenleri Pemra hanım , Eda Taşpınar'ın babası Teoman bey'in ikinci eşidir.


Akif Sadıkoğlu'nın kızı Hatice hanım,  GS eski başkanlarından Faruk Süren'in eşidir.


Akif Sadıkoğlu'nun diğer kızı Revan hanım'ın Teoman Demir'den olan kızı  Hande hanım, Erdal Acar'ın kardeşi Erdinç bey'in eşidir.


Akif Sadıkoğlu'nun eşi Aysel hanım'ın eşlerinden  biri de Ömer Madra'nın babası Cem Madra'dır.Ömer Madra'nın annesi  eski siyasetçilerden Fuat Ağralı'nın kızıdır.


Aysel  Bosna Sadıkoğlu  'nun kardeşi Mesrure Pekün , Atatürk'ün yakın arkadaşı ve akrabası Fuat Bulca'nın kızkardeşinin gelinidir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder